2014. július 22., kedd

Helyzetjelentés


Ezzel a Könyvhéten készült fotóval szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött a Vörösmarty térre, ahol Pásztohy Pankával dedikáltuk az Iskolások kézikönyvét.


fotó: Berg Tamás

De ez már lassan egy hónapja volt, és azóta nem készült blogbejegyzés. Pedig az élet nem állt meg. Nagyon örülök, hogy így szeretitek az Iskolások kézikönyvét, a jó hír, hogy lesz fiús verziója is.

Rengeteg kedves visszajelzést kaptam a Kettővel kapcsolatban, amiért hálás vagyok. Már alakul a második rész, a Három. Néhány fejezet készen van belőle. Egy picit azonban még pihentetem, mert közben mást írok. 

De hogy a Kettő-rajongók se maradjanak szomorúan, kiteszek ide egy izgalmas fotót, egy bagolyról készült röntgen-felvételt. Arie van t' Riet készítette:



Elkezdtem egy első olvasóknak való sorozatot, és most ezen dolgozom lelkesen. Kevés szöveg, rövid mondatok, könnyen kiolvasható szavak és sok-sok izgalom lesz benne.

Végül készen van már egy könyv, amelyet jelenleg Rubik Anna illusztrál. Egy kölyökkrimi-sorozat első része: egy cirkuszi társulat izgalmas kalandjairól szól, amelyik beutazza a világot. A megjelenése őszre várható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése