2015. augusztus 23., vasárnap

Előkészületben: Milu a görög Olimipián, A darvak tánca, Három

Látom, hogy az előző bejegyzés június 1-én készült, már olyan régen? A nyárra való tekintettel szépen eltűntem a webtérből, hogy egy kicsit több időt töltsek a családommal.


Persze az eltűnés nem volt teljes, hiszen, a facebookon posztoltam nyáron is. Az élet nem állt meg, gőzerővel dolgoztam újabb műveken, illetve egy régebbi átdolgozásán. A Kettő folytatását, a Hármat ugyanis egy kicsit még pofozgatnom, szerkesztgetnem kellett, hogy késznek mondhassam.


Hogy mit fog hozni az ősz? Szegedi Katalin már javában dolgozik A fűszerkatona folytatásán, vagyis inkább magyar párján, melybe hazai tájegységek növényeiről és állatairól írtam meséket. A kötet címe A darvak tánca lesz, és két vízjeles képet már meg tudok Nektek mutatni. Íme:


Ugye, milyen szépek?


De azoknak is tartogatok jó hírt, akik a Milu Egyiptomban folytatását várják, ősszel ennek is megjelenik a második része, Pásztohy Panka humoros, színes, igényes, egyedi, rendkívül szerethető képeivel, melyekért minden gyerek és szülő odáig van. A második részben Milu és Kamilla időutazó sárkányaik hátán egy ókori görög olimpiára látogatnak el.